vineri, 27 august 2010

Retete - Vinete impanate cu usturoi

Ingrediente:

- 4 vinete, mai micute
- 1 capatana de usturoi
- 2 cepe
- 1 cana cu suc de rosii
- sare, piper macinat
- 3 linguri ulei
- patrunjel

Preparare:

Se curata vinetele si se taie in doua, pe lungime. Se impaneaza cu usturoi si se pun la fiert 20 de minute.
Ceapa se taie marunt si se pune peste vinete impreuna cu sucul de rosii, uleiul, sare, piper si se da la cuptorul incins, pentru 20-30 de minute.
Se scot si se presara cu patrunjel taiat marunt.
Pofta buna!
Am probleme cu aparatul foto - sper cat de repede sa rezolv si sa revin cu poze la fiecare postare.

2 comentarii:

  1. Sunt minunate,nu trebuie poza,le mancam de o viata,eu le fac un pic altfel dar am sa incerc si asa.
    Merci.
    Weekend placut cu bunatati .

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand le gatesti sa-mi spui cum au iesit.
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...