vineri, 21 ianuarie 2011

Retete culinare - Clatite cu cascaval si sunca



Ingrediente:

Pentru clatite
- 500 ml bere blonda
- 2 oua
- 2 linguri unt
- faina cat cuprinde
- marar
- sare
- ulei
Pentru umplutura
- 400 g cascaval
- 300 g sunca
- 4 oua fierte tare

Preparare:

Batem bine ouale cu berea si un praf de sare. Adaugam treptat faina, pana obtinem un aluat de consistenta unei smantani, in care adaugam si mararul taiat marunt. Din aceasta compozitie pregatim clatite dupa metoda clasica.
Dam cascavalul prin razatoarea cu ochiuri mari, sunca si ouale le taiem cubulete. Le amesteca si le condimentam cu sare si piper dupa gust.
Pe fiecare clatita asezam din amestecul de cascaval, sunca si oua fierte. Impaturim clatitele pe jumatate si le asezam intr-o tava unsa cu unt si le dam la cuptor 10-15 minute.
Se servesc fierbinti.
Pofta buna!

3 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...