vineri, 28 martie 2014

Condimentul care te ajută să iei decizii corecte!

Digestia este unul dintre cele mai importante procese ce se desfășoară în organismul uman. Digestia ajută la obținerea nutrienților pentru a hrăni corpul și pentru a produce energia necesară corpului. Digestia începe la nivel bucal și se termină la nivel de colon. În colon sunt absorbite vitaminele liposolubile A, D, E, K și apa.
Din punctul meu de vedere turmericul (curcuma) este unul dintre cele mai bune condimente care te ajută la procesul de digestie. Mai mult de atât, în medicina Ayurvedică se susține că turmericul are puterea de a echilibra persoana, care îl consumă regulat, în luarea corectă a deciziilor.
O alta proprietate a turmericului este capacitatea de a suprima durerea, fără efecte secundare, asa cum se întâmplă uneori în cazul administrării unor medicamente. Cercetările au demonstrat ca respectivul condiment distruge terminațiile nervoase ale substanței P, un neuropeptid care transmite durerea în sistemul nervos central.
Turmericul are mult mai multe proprietăți și este un adjutant extraordinar în procesul de digestie, diabet, artita, alzheimer, boli de inimă, boli cronice și alergii...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...